Thuisbladzij | Actuele Zaken | Dorpsvisie | Dorpse Zaken | Publicaties Gemeente | Politieberichten | Oud Nieuws     

Politieberichten 2013 van 1 oktober  t/m 31 december 2013

Op 30 oktober vond er een inbraak plaats in een woning aan de Raadhuislaan. De dader(s) kwamen binnen door een achterdeur te forceren. De gehele woning werd doorzocht. De daders hebben nagenoeg niets weggenomen. 

Vond er tussen 7 en 11 november een inbraak plaats in een woning aan de Matenweg. Via het openbreken van een raam kwamen de dader(s) binnen. De woning werd doorzocht maar geen goederen weggenomen.

 Vond er op 29 november een inbraak plaats in de kantine van SVN. Met grof geweld werd een deur open gebroken waarna alles werd doorzocht. Tevens werd een kluis open gebroken. Weggenomen geld, snoepgoed, rookwaren en een laptop.

 Vond er tussen 29 november en 1 december een inbraak plaats in een woning aan de Merelstraat. Via het openbreken van een slaapkamerraam kwamen de dader(s) binnen. De woning werd doorzocht en enkele sieraden werden weggenomen.

 Werden er in de maand december enkele brievenbussen weggenomen in de Dorpsstraat.

 De oud en nieuw viering  is in Nijeveen rustig verlopen. Behoudens enkele meldingen heeft dit niet tot bijzonderheden geleid. De afspraken met het carbid schieten zijn goed nagekomen. Problemen waren er niet.

 

 <-- Terug
Vuurwerkoverlast
Politieberichten '15-2
Politieberichten '15-1
Politieberichten '14-4
Politieberichten'14-3
Politieberichten'14-1
Politieberichten'13-4
Samen tegen Inbrekers
Oude Politieberichten