Thuisbladzij | Actuele Zaken | Dorpsvisie | Dorpse Zaken | Publicaties Gemeente | Politieberichten | Oud Nieuws     

Politieberichten van 1 april t/m 30 juni 2009

Werd er tussen 7 en 10 april een autoambulance weggenomen bij een bedrijf gelegen aan de Energieweg te Nijeveen. De aanhangwagen was met een disselslot afgesloten.

Tussen 27 en 28 april werden twee Batavus fietsen weggenomen vanuit een schuur bij een woning aan de Wilhelminastraat.

Vonden er tussen 3 en 5 mei een hele serie auto inbraken plaats aan de Polderstraat, Wilhelminastraat, Scheerweide, Schuurmansweg en Molenweg. De sloten van de portieren werden geforceerd. Gestolen werden onder andere autoradio’s en navigatieapparatuur.

Vond er op 9 mei een insluiping plaats in een woning aan de Meppelerweg. De woning werd doorzocht en er werd een handtas weggenomen. Deze tas werd later op korte afstand van de woning teruggevonden. De portemonnee bleek te zijn verdwenen.

Werd tussen 15 en 16 mei een aanhangwagen gestolen welke aan de Weidelint stond. Aanhangwagen was op geen enkele manier beveiligd en kon dus zo worden meegenomen.

Werden er in de periode van 5 mei tot half juni diverse vernielingen aangericht op het terrein van het natuurzwembad aan de Binnenweg. Gezien de vernielingen is dit zeer waarschijnlijk gepleegd door jeugd. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is nog op zoek naar getuigen welke mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Dit kan ook anoniem worden gemeld.

In de nacht van 21 mei vond er een insluiping / inbraak plaats in een woning aan de Dorpsstraat. Dader(s) zijn via een achterdeur binnen gekomen. Vanuit de woning werden enkele goederen weggenomen alsmede de sleutels van twee auto’s. Deze auto’s werden vervolgens eveneens gestolen.

Werd begin juni het bushokje aan de Friesestraatweg geheel vernield. Schade is groot. Daders vermoedelijk jeugd. 
Het parkeren aan de Binnenweg blijft om aandacht vragen. Tijdens de warme dagen bleek dat het parkeerverbod door grote aantallen automobilisten werd genegeerd. Dit heeft geresulteerd in meer dan 40 bekeuringen. Controles zullen blijven plaats vinden. Parkeerruimte is voldoen aanwezig aan de kant van het bedrijventerrein.

 

 <-- Terug
Politieberichten'13-3
Politieberichten'13-2
Politieberichten '13-1
Politieberichten '12-4
Politieberichten '12-3
Politieberichten '12-2
Politieberichten '12-1
Politieberichten '11-4
Politieberichten '11-3
Politieberichten '11-2
Politieberichten '11-1
Politieberichten '10-4
Politieberichten '10-3
Politieberichten '10-1
Politieberichten '09-4
Politieberichten '09-3
Politieberichten '09-2
Politieberichten '09-1
Politieberichten '08-4
Politieberichten '08-3
Politieberichten '08-2
Politieberichten '08-1
Politieberichten '07-4
Politieberichten '07-3
Politieberichten '07-2
Politieberichten '07-1
Politieberichten '06-3