Thuisbladzij | Actuele Zaken | Dorpsvisie | Dorpse Zaken | Publicaties Gemeente | Politieberichten | Oud Nieuws     

Politieberichten 2e kwartaal 2008

8 april: Verkeerscontrole op het gebruik van kinderzitjes / gordels in personenauto’s bij de scholen De Wel en Gaarlandtschool. In totaal werden 5 ouders bekeurd. Reacties waren positief, zelf van de mensen die bekeurd waren. Controle zal in het najaar wederom plaats vinden.

25 april: Aangifte van stichting Speelwerk i.v.m. vernielingen bij de kinderopvang aan de Dorpsstraat. Enkele speeltoestellen zijn vernield. Dader(s) helaas onbekend.

25 april: Diefstal uit schuur aan de Dr. Van den Bergstraat. Onbekenden hebben de schuur open gebroken en daaruit een fiets en een zaagmachine weggenomen. Mogelijke dader(s) zijn gezien door een getuige. Deze spreekt over twee mogelijke Noord Afrikaanse mannen, leeftijd tussen de 15/20 jaar. Indien getuigen deze mannen ook hebben gezien gaarne contact opnemen met de politie.

25 april: Nogmaals een diefstal uit schuur aan het Nieveen. Slot werd geforceerd en een fiets werd weggenomen.

7 mei: Vernieling ruit van bouwkeet op terrein SVN aan de Tussenboerseweg. Ruiten kapot geschoten met vermoedelijk een windbuks. Schade ongeveer 200 euro. Dader(s) onbekend.

In de meivakantie werden er vernielingen aangericht bij de Gaarlandtschool aan de Rembrandtlaan. O.a. werden hekken en deuren vernield en werden er uitwerpselen op de school gesmeerd. Helaas zijn deze vernielingen een terugkomend probleem. Mogelijk dat getuigen hebben gezien wie hiervoor verantwoordelijk zijn. Dit kan ook via Meld misdaad anoniem worden doorgegeven.

18 mei: Werd aan de Wilgen een brievenbus weggenomen. Deze was reeds tweemaal daarvoor eraf gehaald en in een sloot gegooid. Zeer waarschijnlijk is hiervoor jeugd verantwoordelijk.

28 mei: Werd er aan de Dorpsstraat een praalwagen vernield door een drietal minderjarige jongeren uit Nijeveen. Na onderzoek bleek dat twee verdachten hier verantwoordelijk voor zijn geweest. Zaak wordt via HALT verder afgewerkt en de aangerichte schade zal vergoed worden.

1 juni: Aan de Dorpsstraat werd een personenauto vernield door met witte verf deze te bekladden. Met de verf werd onderandere DOS 46 op de auto gekalkt. Aanzienlijke schade, dader helaas onbekend.

8 juni: Inbraak in woning aan de Matenweg. Ontvreemd werden gereedschap, douchekraan en een minibike. Dader(s) onbekend.

 

 

 <-- Terug
Politieberichten'13-3
Politieberichten'13-2
Politieberichten '13-1
Politieberichten '12-4
Politieberichten '12-3
Politieberichten '12-2
Politieberichten '12-1
Politieberichten '11-4
Politieberichten '11-3
Politieberichten '11-2
Politieberichten '11-1
Politieberichten '10-4
Politieberichten '10-3
Politieberichten '10-1
Politieberichten '09-4
Politieberichten '09-3
Politieberichten '09-2
Politieberichten '09-1
Politieberichten '08-4
Politieberichten '08-3
Politieberichten '08-2
Politieberichten '08-1
Politieberichten '07-4
Politieberichten '07-3
Politieberichten '07-2
Politieberichten '07-1
Politieberichten '06-3