Thuisbladzij | Actuele Zaken | Dorpsvisie | Dorpse Zaken | Publicaties Gemeente | Politieberichten | Oud Nieuws     

Politieberichten 3e Kwartaal 2007

14/15 april inbraak in een personenbus welke geparkeerd stond aan de Merelstraat. Dader(s) kwamen binnen door de schuifdeur te forceren. Weggenomen werden een autoradio en klein keukentje.

1 mei een aanrijding op de kruising Nieuwe Meppelerweg – Nieuwe Nijeveenseweg. Eťn betrokkene belandde in de sloot. Gelukkig bleef het alleen bij materiŽle schade.

Is op verzoek van een aantal buurtbewoners een gesprek georganiseerd tussen CBS De Wel, jongerenwerkers Welzijn, politie en jongeren over het voetballen op het schoolplein en de overlast die dat soms veroorzaakt. Het zinvolle gesprek heeft geleid tot een aantal afspraken.

Op 24 mei heeft er een controle op het gebruik van kinderzitjes en gordels plaats gevonden in de directe omgeving van CBS De Wel en de Gaarlandtschool. Over het algemeen was het goed voor elkaar, toch werden er nog drie bekeuringen uitgedeeld. Deze controles zullen ook in het nieuwe schooljaar weer plaatsvinden. Tevens zal er dan meer aandacht besteed worden aan het parkeren bij de scholen tijdens het halen en brengen van de kinderen. Waarschijnlijk zal de gemeente ook een aantal verkeersmaatregelen nemen die de veiligheid van de kinderen ten goede zal komen.

De feestweek in Nijeveen is rustig verlopen. Helaas was het wel zo dat men de klok op de begraafplaats weer heeft laten luiden. Daartoe werd eerst een elektriciteitskast vernield om bij de bediening te kunnen komen.

Op 26 juni werd op Kolderveen een controle op het dragen van de veiligheidsgordel gedaan. Dit leverde zes bekeuringen op.

In de voorjaarsvakantie werden vernielingen aangericht bij de Gaarlandtschool door waarschijnlijk kinderen die op het dak zijn geklommen. De schade is aanzienlijk.

 

 

 <-- Terug
Politieberichten'13-3
Politieberichten'13-2
Politieberichten '13-1
Politieberichten '12-4
Politieberichten '12-3
Politieberichten '12-2
Politieberichten '12-1
Politieberichten '11-4
Politieberichten '11-3
Politieberichten '11-2
Politieberichten '11-1
Politieberichten '10-4
Politieberichten '10-3
Politieberichten '10-1
Politieberichten '09-4
Politieberichten '09-3
Politieberichten '09-2
Politieberichten '09-1
Politieberichten '08-4
Politieberichten '08-3
Politieberichten '08-2
Politieberichten '08-1
Politieberichten '07-4
Politieberichten '07-3
Politieberichten '07-2
Politieberichten '07-1
Politieberichten '06-3