Loopbrug buitenbad Tussenboersweg blijft!

Het college van B en W heeft een nieuw besluit genomen over de voorzieningen in de recreatieplas Tussenboerslanden. Het besluit van 13 december 2005 is in overleg met uw bestuur nog niet uitgevoerd.

Een maand geleden hebt u ons desgevraagd een nieuw advies gegeven. Wij hebben dit op prijs gesteld.

Het collegebesluit van vandaag (7 februari 2006) is in het kort :

" De loopbrug handhaven inclusief het hekwerk. Deze in goede staat van onderhoud houden en de structurele onderhoudskosten opnemen in het onderhoudsprogramma. Door middel van extra bebording de bezoekers attenderen op de gevaren en risico's."

Ik denk dat met dit besluit voldoende is tegemoet gekomen aan de wensen van de bevolking.

Met vriendelijke groet,
Harm Jan Lanjouw