Thuisbladzij | Actuele Zaken | Dorpsvisie | Dorpse Zaken | Publicaties Gemeente | Politieberichten | Oud Nieuws     

Digitale Dorpsagenda

Over innijeveen

Nijeveen is een dorp met een actief verenigingsleven. Er worden regelmatig hoogwaardige activiteiten en evenementen georganiseerd, vaak ook met een dorpsoverschrijdend karakter. Met innijeveen worden evenementen en activiteiten gecommuniceerd. Iedereen is op deze manier direct en goed ge´nformeerd over de data van geplande acvtiviteiten van anderen. Zo ontstaat overzicht voor het hele dorp.

"Een online dorpsagenda van en voor alle verenigingen en instellingen van Nijeveen."

Vanuit diverse instellingen is aangegeven dat er dringend behoefte is aan een centraal overzicht van alle activiteiten en evenementen in Nijeveen. Zo is het idee ontstaan om een online dorpsagenda te ontwikkelen. Een dorpsagenda van en voor alle verenigingen en instellingen in Nijeveen. Iedere vereniging of instelling kan een activiteit of evenement  online zetten. Via de kalenderfunctie kunnen de al vastgelegde data gecheckt worden om dubbele planningen te voorkomen.

"Een online dorpsagenda voor alle inwoners van Nijeveen en omstreken."

Wat is er te doen in Nijeveen...

Innijeveen is het platform voor Nijeveners, om zich van alle geplande activiteiten en evenementen in het dorp op de hoogte te kunnen stellen. Via de zoekfilter kunnen de evenementen op organisator of categorie opgezocht worden. Met de kalender kan op dag, week en maand gezocht worden.

Met de "innijeveen evenementen app" kunt u via uw smartphone of tablet op de hoogte blijven van alle geplande programma's.

 

 <-- Terug
Glasvezel Buitengebied
innijeveen.nl
CHIW zienswijze
Dorpsgericht Werken
Bibliotheek
Vlag van Nijeveen
AED project
Danninge Erve II
Rondje Nijeveen '16
Wandelroutes
Nieuwveense Landen
Klankbordgroep