Dorpsvereniging zoekt nieuwe bestuursleden

Wij zoeken nieuwe bestuursleden. De komende jaren komen ook de functies van voorzitter en penningmeester. Daarnaast willen wij het bestuur weer uitbreiden naar tien personen.

Wij zoeken uiteraard enthousiaste mensen. Zo mogelijk streven wij ook naar een evenwichtige verdeling tussen: man/vrouw, delen van het dorp, oud/jong, wel of niet geboren in Nijeveen.

De Dorpsvereniging is een actieve vereniging die zich inzet voor een goed leefklimaat in Nijeveen. De vereniging is in vijf jaar gegroeid van 500 naar 600 leden.

Lijkt het je leuk, heb je wat tijd om mee te denken over de leefbaarheid in Nijeveen en wil je zo af en toe de handen eens uit de mouwen te steken, neem dan contact op met de voorzitter of een van de andere bestuursleden.

Waar gaat het in het algemeen om?
Vanwege landelijke- en gemeentelijke bezuinigingen wordt steeds meer bij de burgers neergelegd en wordt niet alles meer centraal geregeld (zorgbeleid, groenbeleid, arbeidsdeelname, etc.). De Dorpsvereniging houdt zich hier actief mee bezig.
In 2015 is de Dorpsvisie gehouden. Iedereen kan meedenken. En iedereen kan meedoen om ook de komende jaren Nijeveen leefbar te houden.

Daarnaast organiseert de Dorpsvereniging activiteiten zoals "Rondje Nijeveen", wandeltochten en twee-jaarlijks een schoonmaakactie op Scholen.

De bestuursperiode is in beginsel voor vier jaar, verlenging is eenmaal mogelijk.

Veel onderwerpen zijn ook terug te vinden op deze website.

Nieuwe bestuurders
Rooster van aftreden