DorpsBelangen

Op deze bladzijde zijn onderwerpen verzameld, die van belang zijn voor alle Nijeveners.
Het zijn de onderwerpen die op dit moment de aandacht van de Dorpsvereniging hebben of hebben gehad in een recent verleden.

Onderwerpen in de afgelopen 12 maanden

TitelBetreft
AED OPROEPOp 4 januari 2017 is er een AED oproep geweest in het dorp.

GLASVEZELDe Dorpsvereniging dient een subsidie verzoek in bij de Provincie vooronderzoek naar vraagbundeling aanleg Glasvezel

Na verloop van tijd verdwijnt een onderwerp naar het archief (oud nieuws) en worden weer nieuwe aandachtspunten toegevoegd.

OUD NIEUWS is een soort archief van de Dorpsvereniging waarin  de onderwerpen staan, die van algemeen belang zijn of zijn geweest voor de inwoners van Nijeveen.

Glasvezel Buitengebied
innijeveen.nl