Zaterdag 3 en Zondag 4 oktober 2009

"Volg de Oranje Pompoen, in Nijeveen is van alles te doen".

Onder dit motto organiseerde de Dorpsvereniging in het weekend van 3 en 4 oktober een "Herfstrondje Nijeveen". Het was een drukbezocht, veelzijdig "Herfstrondje Nijeveen”. Rond de 300 (!) mensen gingen op zoek naar Oranje Pompoenen en namen een kijkje “in andermans keuken”.

De Dorpsvereniging heeft alle deelnemers uitgenodigd om na te praten over het Rondje Nijeveen dat veel positieve en enthousiaste reacties heeft opgeleverd. DVN en deelnemers komen bijeen in de Schalle op donderdag 29 oktober 2009. Opnieuw een Rondje Nijeveen in 2010? Wie weet!

Omdat ondergetekende zelf deelnemer was (en dus op haar post moest blijven op NBB 22) zijn er helaas alleen foto's van de start van het rondje Nijeveen in de Schalle.

In het album zelf kunt u op een foto klikken voor een groter formaat. Mocht u een foto willen hebben dan stuur of mail ik die met plezier naar u toe.

Met vriendelijke groet, Erica van der Schrier.

Herfstrondje 2014
Herfstrondje 2012