Izakje de Vries wandelroute

Werkgroep Ommetjes Nijeveen heeft drie wandelroutes door het dorp uitgezet. Het zijn ommetjes van 2 km, 3,5 km en 5 km.  In het wandelboekje staat allerhande historische achtergrond informatie. Startpunt is Molen de Sterrenberg.

De bewegwijzering wordt aangegeven met paaltjes met route-aanduidingen, een groene, blauwe en rode route. Op de paaltjes staat het logo van de Dorpsvereniging.
Het begin- en eindpunt van de ommetjes zijn bij Molen De Sterrenberg. Daar staat tevens een informatiebord met diverse bezienswaardigheden.
Deze route is mede tot stand gekomen door medewerking van de gemeente en de Historische Vereniging Nijeveen.

Op vertoon van dit routeboekje krijgt u bij Snack- Plaza & Brasserie 't Meuleplein het 2e kopje koffie gratis. Snack-Plaza en Brasserie 't Meuleplein Dorpsstraat 10E, 7948 BR Nijeveen.
Elke dag m.u.v. de maandag geopend vanaf 11:00 uur.

Het wandelboekje is HIER in pdf formaat te downloaden.

Izakje de Vries 2016
Izakje de Vries route