Ledenewerving najaar 2006 Dorpsvereniging Nijeveen

De Dorpsvereniging Nijeveen behartigt de belangen van het dorp Nijeveen en wordt als serieuze gesprekspartner beschouwd door de gemeente Meppel.

Het is dus erg belangrijk een zo groot mogelijk draagvlak te hebben. Daarom heeft de Dorpsvereniging een ledenwerfactie heeft gehouden in Danninge Erve Noord. Op twee zaterdagmorgens in november 2006 ging de Dorpsvereniging Nijeveen op pad om nieuwe leden te werven vergezeld door een fleurig kunstkalf. Er werd enthousiast gereageerd door de bewoners en maar liefst 60 huishoudens werden lid. Het ledenbestand is daarmee gegroeid tot ongeveer 510 leden!. De ledenwerfactie zal herhaald worden in andere wijken.

Bent u al lid? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De kosten van het lidmaatschap zijn € 5.- per jaar.

Ledenwerving 2010
Ledenwerving 2006